T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
TARIMSAL KALKINMA VE SULAMA KOOPERATİFLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI
2023-2024 BALIKÇILIK AV SEZONU KAPANDI ENDÜSTRİYEL BALIKÇI TEKNELERİNDE AV ARAÇLARI MÜHÜRLENİYOR
İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE BAYRAMLAŞMA
2023-2024 BALIKÇILIK AV SEZONU KAPANDI
SİLİVRİ’DE ÇİFTÇİ EĞİTİMİ İHTİYAÇ ANALİZİ ANKETİ YAPILDI
SANCAKTEPE'DE, OKULDAKİ ÇİFTLİK PROJESİ KAPSAMINDA MEYVE FİDANLARIMIZI DİKTİK
KARACA, SANCAKTEPE KAYMAKAMI AHMET KARAKAYA'YI ZİYARET ETTİ
ÜLKEMİZE KAÇAK YOLLA GETİRİLEN YAKLAŞIK 100.000 ADET TIBBİ SÜLÜK ELE GEÇİRİLDİ
HACCP TETKİK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
8 TON İSTAVRİT BALIĞINA EL KONULDU: İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI
DÜNYA SU GÜNÜ KAPSAMINDA EĞİTİM VE FARKINDALIK ÇALIŞMALARIMIZ
İSTANBUL’UN KALBİNDE SU BİLİNCİ: BÜYÜK ÇAMLICA CAMİİ’NDE DÜNYA SU GÜNÜ VE RAMAZAN AYI BULUŞMASI
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLE “ÖĞRENCİ EĞİTİMİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI
İL VE İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNDE GÖREVLİ KONTROL GÖREVLİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
İSTANBUL’DA KÜLTÜR MANTARI ÜRETİM İŞLETMELERİNE DENETİM
BALIKÇI BARINAKLARI İHTİYAÇ ANALİZİ VE KIYI YAPILARI GELİŞİM STRATEJİLERİ: İL ODAK GRUBU TOPLANTISI YAPILDI
İSTANBUL'DA FAALİYET GÖSTEREN BAKANLIĞIMIZA BAĞLI KURULUŞ MÜDÜRLERİ VE İLÇE MÜDÜRLERİ İLE İFTAR PROGRAMI
3 TON İSTAVRİT/KEFAL BALIĞINA EL KONULDU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI
DENİZ POLİSİNE SÜRDÜRÜLEBİLİR AVCILIK İÇİN SU ÜRÜNLERİ KONTROL EĞİTİMİ VERİLDİ
İTO GIDA İHTİSAS KOMİTESİ, GIDA İSRAFINI ÖNLEME VE GIDA SEKTÖRÜ DENETİMLERİNİ GÜNDEME ALDI
İSTANBUL BOĞAZİÇİ LÜFERİ COĞRAFİ İŞARET KONSORSİYUMU, BOĞAZİÇİ LÜFERİ’NİN TESCİL VE DENETİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
ULUSAL SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME VE PAYDAŞ KATILIM TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BÜYÜKÇEKMECE GÖLÜ’NDE HAYALET AĞLAR TEMİZLENİYOR
KARACA, EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET VEREREK TEŞEKKÜR ETTİ
YAKLAŞAN RAMAZAN AYI ÖNCESİ İSTANBUL'DA GIDA DENETİMLERİ ARTTIRILDI
İL MÜDÜRÜMÜZ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ ÇİÇEK DAĞITARAK KUTLADI
‘HAYALET AĞ PROJESİ’ KAPSAMINDA GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILAN AĞLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLER SERGİLENDİ
BULAŞANLAR VE GIDA GÜVENLİĞİ TOPLANTISI ZOOM'DA YAPILDI
AFET TARIM ORMAN GIDA SU VE HAYVANCILIK GRUBU PLAN GÜNCELLEME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
İSTANBUL BOĞAZI'NDA VE GÜRPINAR SU ÜRÜNLERİ HALİ'NDE BOY YASAĞINA AYKIRI AVLANAN 4 TON SU ÜRÜNÜNE EL KONULDU
ŞİLE'DE "GIDA GÜVENİLİRLİĞİ VE İSRAF" ve "GIDANI KORU" KONULARINDA EĞİTİM VERİLDİ
“Türkiye’de Üretilen Ballarda Karar Ölçütlerinin ve Kompozisyon Kriterlerlerinin Belirlenmesi Referans Numune Alma Prosedürü” Kapsamında İstişare Toplantısı Düzenlendi
İSTANBUL İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ HAYVAN SAĞLIĞI ŞUBESİ RUHSATLANDIRMA BİRİMİ DENETİM VE YÖNETMELİK EĞİTİM TOPLANTISI
TARIMSAL ÜRETİMİN PLANLANMASI BİRİM ÜYELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA FARKINDALIK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
SİLİVRİLİ KADIN ÇİFTÇİLER KOOPERATİF ÇATISI ALTINDA BULUŞUYOR
BEYKOZ İLÇESİNDE AMATÖR BALIKÇILARA YÖNELİK DENETİM YAPILDI
BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLÇE PERSONELİMİZE EĞİTİM DÜZENLENDİ
ULUSAL SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME VE PAYDAŞ KATILIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ YÖNETİCİLERİ, İSTANBUL İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRÜ AHMET YAVUZ KARACA İLE GÖRÜŞTÜ